U bent gelukkig samen en al bijna 20 jaar getrouwd. Dit vraagt om een origineel bijzonder cadeau: pennen bedrukken. Pennen bedrukken is namelijk een manier om uw jubileum toch dat beetje extra klasse te geven. Wanneer jullie allebei pennen bedrukken hebben jullie elkaar altijd dicht bij jezelf. In deze blog leest u daarom ook alles over de verschillende soorten pennen en de verschillende soorten bedrukkingen. Daarnaast zal ik ook aandacht besteden aan waar u precies een pen kunt laten bedrukken. Ten slotte is presentatie ook van levensbelang bij dit soort cadeautjes. Daarom zal ik ook voorbeelden noemen van hoe u nog beter gebruik kan maken van dit geschenk.

pennen bedrukken

Pennen bedrukken en de verschillende soorten

Bij pennen bedrukken is het belangrijk dat de pen niet universeel is. Het moet een speciaal gevoel geven wanneer u ermee schrijft. Iedere keer weer. Dit resultaat bereikt u alleen als u behalve de persoonlijke bedrukking ook andere persoonlijke details in het geschenk verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan de lievelingskleur van uw partner. Ook jullie lievelingsfilm of de plaats waar u elkaar ontmoet heeft kunt u in de pennen bedrukken. Over de pennen bedrukken in specifiek is het belangrijk om te kiezen voor een mooie boodschap. Maak het alleen niet te mooi want dan gaat het ten koste van de leesbaarheid. In de praktijk is vaak te zien dat er voor mooie schrijfletters wordt gekozen maar als de boodschap vervolgens slecht te lezen is heeft u daar wat mij betreft heel weinig aan. Over de verschillende modellen van de pennen is ook veel te zeggen. Zo is er de klassieke pen met een glanzende afwerking. Deze pen is naar mijn mening beter geschikt voor langere jubileums vanaf ongeveer 20 jaar. Daarnaast is er ook nog de moderne pen. Deze zijn verkrijgbaar met meer kleurvariatie dan bijvoorbeeld de moderne pen. Deze pen is dan weer een betere keuze als u nog niet zo lang bij elkaar bent.

 

Waar kan ik het beste terecht?

Bij pennen bedrukken begint de keuze waar u het wilt bestellen bij het kiezen tussen offline en online. Persoonlijk raad ik u aan om te gaan voor online. Offline is namelijk bij een persoonlijk product als pennen bedrukken behoorlijk duur. Bovendien is het aanbod in een winkel significant minder dan online. Bij online pennen bedrukken kunt u de exacte maten en het ontwerp van wat u wilt opsturen. Het desbetreffende bedrijf zal dan kijken of dit te realiseren is en de kosten berekenen. Ten slotte bezorgt het bedrijf de pen(en) ook nog eens binnen enkele werkdagen.

 

Pennen bedrukken en de presentatie

Zoals met alle cadeautjes is de presentatie dus heel belangrijk. Bij een cadeau als pennen bedrukken is het belangrijk dat u de presentatie niet overdrijft. Organiseer dus geen surpriseparty of dergelijke. Het is beter om het cadeautje subtiel te geven. Dit kan bijvoorbeeld als u de pen inpakt en op uw partners werk legt met een kaartje erbij.