In deze blog ga ik het hebben over het fenomeen van mokken bedrukken. Dit is namelijk voor decennia al een vast beeld binnen kantoorbedrijven. Waarom doen bedrijven dit? Waarom zou u mokken bedrukken in het specifiek? Waar kan ik mokken bedrukken? Op deze vragen zal ik antwoord geven in deze blog. Hiermee hoop ik u uiteraard te overtuigen. Bij een mok zijn er zowel zakelijk als particulier een hoop mogelijkheden. Deze mogelijkheden zal ik natuurlijk ook onder de loep nemen in deze blog.mokken-bedrukken

Mokken bedrukken: waarom?

Mokken bedrukken wordt bij bedrijven vaak om verschillende redenen gebruikt. Zo wordt een bedrukte mok gebruikt voor promotiemateriaal. Een goed voorbeeld is een kantoorbedrijf waarbij alle mokken bedrukt zijn met het logo van het bedrijf in kwestie. Op deze manier straalt het professionaliteit uit naar de klant maar tegelijkertijd zal het personeel zich meer verbonden voelen met het bedrijf. Naast een bedrukte mok als promotiemateriaal kan mokken bedrukken ook wegens praktische overwegingen handig zijn. Als een bedrijf al het personeel een eigen mok geeft zullen ze er zuiniger mee omgaan dan een normale mok. Dit heeft te maken met het gevoel dat de mok speciaal voor diegene is gemaakt. Voor particuliere gebruikers kan het bedrukken van een mok geheel andere redenen hebben. Zo kan er binnen een gezin flink bespaard worden op de afwas als iedereen zijn of haar eigen mok opruimt. Er is namelijk geen onduidelijkheid meer over wie die mok niet heeft afgewassen.

 

Mokken bedrukken: waar?

Mokken bedrukken kan zowel online als offline. Omdat offline naar mijn mening achterhaald is en geen voordelen meer heeft in deze tijd zal ik vooral focussen op het online aanbod. Het online aanbod is gigantisch als het gaat om promotiemateriaal en relatiegeschenken. Uiteraard geldt dit ook voor de bedrukking op mokken. Om te zeker te weten dat u op internet precies vindt wat u wil en geen miskoop doet is het belangrijk om een zogeheten sample te kopen. Met dit proefmodel kunt u namelijk kijken of u het ontwerp in het echt net zo mooi vindt als op uw beeldscherm.