Er is een nieuw trendy merk op de markt, en dat merk is Nubikk sneakers!  ben jij op zoek naar design sneakers, gemaakt met het oog op comfort? Dan zijn Nubikk sneakers iets voor jou.

 

Wie zijn Nubikk?

“We like our shoes and lives relaxed, stylish and comfortable”. Met deze filosofie is Nubikk sneakers ontworpen door twee Nederlandse designers, speciaal voor jouw voeten. Nubikk sneakers is opgericht in 2012, en kenmerkt zich door de high-end Nubikk sneakers die toegankelijk zijn voor een breed publiek met goede smaak. Gemaakt met het oogpunt op comfort, zijn Nubikk sneakers stijlvol en comfortabel. Het voetbed is speciaal ontworpen om flexibel mee te geven met iedere stap. Zo kun je urenlang op je voeten staan, zonder het te voelen, dankzij een speciaal ontworpen zacht voetbed. Nubikk sneakers heeft Nederlandse roots, maar is razend populair in zowel België en Luxemburg. Volgens de designers verkrijgen zij hun inspiratie ‘van de straat’, de in-complexiteit van het alledaagse leven. De naam Nubikk is afkomstig van de leersoort ‘nubuck’, en Nubikk is ontstaan nadat de twee Nederlandse designers allebei jarenlange ervaring hebben opgedaan in de schoenenindustrie, en hun eigen visie wilden produceren. Dat eindigde in Nubikk sneakers, een lijn kenmerkend op eenvoud en comfort.

Varianten.

Nubikk sneakers zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen, en voor vrouwen dragen ze de maten 35 tot en met 43 en voor heren 38 tot en met 47. Keuze genoeg dus!
Nubikk sneakers draagt lijnen van sportieve, witte sneakers met opdruk tot leren elegante schoenen.
Ideaal voor ieder seizoen! Hou je van een sportieve uitvoering, of van eenvoudig en elegant? Kies de de juiste Nubikk sneakers voor jou.
De allereerste ontwerpen waren Nubikk enkellaarsjes, en daarna volgde de Nubikk sneakers al snel. Binnen drie jaar was dit high-end merk al internationaal bekend, en zodoende wordt Nubikk dankzij de vele samenwerkingen in vele webshops en winkels verkocht. Het doorslaande succes zorgde voor een grote variatie in de Nubikk sneakers, waaronder verschillende kleuren en printjes.
Kenmerkende Nubikk sneakers zijn de ieder jaar terugkomende witte sneaker, de sneaker met spitse teen en de ‘lizard print’ sneaker. De favoriete Nubikk kleuren zijn zachte pastel kleuren zoals roze, taupe en grijs. Per seizoen wordt de laatste trend gevolgd en zo volgden metallics zoals goud zilver en rode sneakers ook. De klassieke Nubikk sneakers worden ieder jaar in een nieuw jasje gestoken, maar er is ook een nieuwe sneaker bij gekomen; de camouflage print!
Nubikk sneakers zijn voor iedereen, high-end, eenvoudig en kwalitatief sterk. Koop nu je eigen sneakers en probeer ze uit!