Met Alles in 1 regel je, zoals je misschien al verwacht, alles in één keer. Dus televisie, internet én telefonie. En dat is in de meeste gevallen wel zo voordelig. Je kunt dan Alles in 1 bij één provider regelen. Je hebt dan ook gelijk duidelijkheid over waar je terecht kunt als er een keer iets niet werkt. Maar je weet bij Alles in 1 ook precies waar je moet zijn om je facturen te betalen en vragen te stellen. Hartstikke handig dus!
Alles in 1

Voordelen van Alles in 1

Omdat je je complete telecomgebeuren bij één provider of aanbieder plaatst, kun je er van uit gaan dat de kortingen flink kunnen oplopen. Ook extra’s als leuke cadeau’s kun je eerder bij Alles in 1 dan bij een gesplitst abonnement verwachten. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld een tablet of zelfs een (kleine) televisie. Maar ook voordelig een nieuwe smartphone aanschaffen behoort wel eens tot de mogelijkheden. En als je je Alles in 1 abonnement afsluit via bovenstaande link, kun je er zeker van zijn dat je nog eens minimaal € 10,00 korting krijgt. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Door de Alles in 1-bomen het bos niet meer zien

Want er zijn nogal wat aanbieders van Alles in 1. Eigenlijk heeft iedere zichzelf respecterende provider wel een Alles in 1 pakketje klaar staan. Je moet alleen net die provider weten te vinden die bij jou en jouw situatie past. En dat valt nog niet mee als je gewoon gaat rondneuzen op internet. Gelukkig kun je, bijvoorbeeld via bovenstaande link, op een gemakkelijke manier jouw wensen aangeven en beginnen met vergelijken. Je geeft om te beginnen aan waar je woont door je postcode in te voeren. Want niet iedere provider heeft al landelijke dekking. Daarna geef je bijvoorbeeld aan of je glasvezel wilt of juist kabel. Wat de duur van je contract moet zijn en wat je maximaal wilt betalen per maand. Dan rolt er vanzelf een aanbieder uit die goed bij jou zou passen.

Overstappen van verschillende aanbieders naar Alles in 1

Als je eruit bent en besloten hebt dat je je zaken allemaal bij één provider wilt plaatsen, dan is het nog wel even van belang dat je goed kijkt naar de verschillende contracten die je hebt lopen. De provider waar je je Alles in één wilt onderbrengen kan je daar in de meeste gevallen wel bij helpen en je advies geven. Zo regel je alles gemakkelijke en snel vanuit je eigen luie stoel!