Respect voor interieur ontwerpers

we hebben veel respect voor interieurontwerpers en al het harde werk dat ze doen in hun ontworpen ruimtes. Er is een bepaald oog voor nodig om een ​​kamer samen te trekken en tegelijkertijd fantastisch en functioneel te maken.

Dat gezegd hebbende, kan niet iedereen het zich veroorloven om een ​​binnenhuisarchitect in te huren om zijn of haar huis te begeleiden. Sommigen van ons willen eigenlijk degene zijn die onze eigen ontwerpbeslissingen neemt, met behulp van onze eigen individuele stijl en voorkeuren.

Hoe kunnen we de inspiratie krijgen om ons interieur saai tot mooi te maken – zonder de kosten van een professionele ontwerper?

Laten we eens kijken naar enkele tips om u te helpen uw kamers te organiseren en in te richten in een ruimte die u tot nu toe dacht dat alleen een binnenhuisarchitect zou kunnen creëren. Volg deze tips en je zult merken dat je vrienden een kijkje in je telefoonlijst van je telefoon sluipen, op zoek naar het nummer van je interieurontwerper. Of u nu wilt dat uw interieur eruitziet als een luxe hotel of gewoon uw interieur opfleurt, deze tips zullen helpen. Shhhh … het is ons kleine geheim dat je het helemaal zelf hebt gedaan. Je kunt ook makkelijk een led spot installeren.

Jezelf promoten

Er is een reden voor alle fervente ‘Pinners’ op Pinterest – mensen hunkeren naar een geweldig interieur. Zoals de meesten van ons al hebben ontdekt, kunnen decorwebsites een vlam van creativiteit opwekken waarvan we nooit wisten dat we die hadden.

Als je nog niet bent begonnen met het maken van inspiratieborden voor het interieur van je huis, begin dan nu – dit is de eerste stap om het gewenste huis te creëren.

Ga naar Pinterest om te zoeken naar huisstijlen die je aanspreken, of ga naar Freshome en gebruik de knop ‘Dit idee verzamelen’ om ontwerpafbeeldingen te verzamelen die je boeien, of pak gewoon wat designmagazines en knip foto’s die je aanspreken.

Nadat je op zoek bent gegaan naar creatieve afbeeldingen die je inspireren, ga je achteruit en kijk je naar alles wat je hebt verzameld – dit zou het verhaal van je ontwerpstijl moeten vertellen. Je zult verrast zijn over de stijl die je graag wilt creëren.

Stel dat u een kleurencombinatie kiest van bruin, groenblauw en mandarijn. Een tint bruin zou waarschijnlijk de muurkleur zijn, groenblauw kan de kleur zijn die u kiest voor accentstoelen of een accentmuur, en mandarijn kan de kleur zijn die u uit kussens en accessoires trekt. Deze formule van drie kleuren werkt in elke combinatie. Vergeet niet dat drie beter is dan één of twee, omdat een kamer in één kleur saai is. Ja, je kunt een volledig witte kamer hebben, maar met drie tinten wit.